پیشدادی مطلق, میرعلی, سلامت دوست نوبر, رامین, ماهری سیس, ناصر, صفایی, امیررضا, آقاجانزاده گلشنی, ابوالفضل. (1402). اثر سطوح مختلف شوری آب مصرفی بر روند تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو در گوسفندان بومی ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3), 77-92. doi: 10.22034/ascij.2023.1961495.1398
میرعلی پیشدادی مطلق; رامین سلامت دوست نوبر; ناصر ماهری سیس; امیررضا صفایی; ابوالفضل آقاجانزاده گلشنی. "اثر سطوح مختلف شوری آب مصرفی بر روند تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو در گوسفندان بومی ایرانی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 3, 1402, 77-92. doi: 10.22034/ascij.2023.1961495.1398
پیشدادی مطلق, میرعلی, سلامت دوست نوبر, رامین, ماهری سیس, ناصر, صفایی, امیررضا, آقاجانزاده گلشنی, ابوالفضل. (1402). 'اثر سطوح مختلف شوری آب مصرفی بر روند تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو در گوسفندان بومی ایرانی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(3), pp. 77-92. doi: 10.22034/ascij.2023.1961495.1398
پیشدادی مطلق, میرعلی, سلامت دوست نوبر, رامین, ماهری سیس, ناصر, صفایی, امیررضا, آقاجانزاده گلشنی, ابوالفضل. اثر سطوح مختلف شوری آب مصرفی بر روند تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو در گوسفندان بومی ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(3): 77-92. doi: 10.22034/ascij.2023.1961495.1398


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب