الازمنی, علیرضا, نعیمی, معصومه, فرجی, ابوالفضل, راحمی کاریزکی, علی, آهنگر, لیلا. (1402). اثر محدودیت های دمایی و تراکم کشت بر خصوصیات کیفی روغن و اسیدهای چرب و ارتباط رگرسیونی با عملکرد دانه سویا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 17(1 (65) بهار), 51-66. doi: 10.30495/JCEP.2023.1928321.1796
علیرضا الازمنی; معصومه نعیمی; ابوالفضل فرجی; علی راحمی کاریزکی; لیلا آهنگر. "اثر محدودیت های دمایی و تراکم کشت بر خصوصیات کیفی روغن و اسیدهای چرب و ارتباط رگرسیونی با عملکرد دانه سویا". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 17, 1 (65) بهار, 1402, 51-66. doi: 10.30495/JCEP.2023.1928321.1796
الازمنی, علیرضا, نعیمی, معصومه, فرجی, ابوالفضل, راحمی کاریزکی, علی, آهنگر, لیلا. (1402). 'اثر محدودیت های دمایی و تراکم کشت بر خصوصیات کیفی روغن و اسیدهای چرب و ارتباط رگرسیونی با عملکرد دانه سویا', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 17(1 (65) بهار), pp. 51-66. doi: 10.30495/JCEP.2023.1928321.1796
الازمنی, علیرضا, نعیمی, معصومه, فرجی, ابوالفضل, راحمی کاریزکی, علی, آهنگر, لیلا. اثر محدودیت های دمایی و تراکم کشت بر خصوصیات کیفی روغن و اسیدهای چرب و ارتباط رگرسیونی با عملکرد دانه سویا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 17(1 (65) بهار): 51-66. doi: 10.30495/JCEP.2023.1928321.1796


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب