غلامیان, زینب, عطای صالحی, اسماعیل, مهدیان, الهام, شیخ الاسلامی, زهرا. (1403). فرمولاسیون‌کیک روغنی‌فراسودمند با استفاده از شیرین‌بیان و صمغ دانه‌"به". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2(تابستان)), 15-31. doi: 10.30495/jfst.2021.1922409.1699
زینب غلامیان; اسماعیل عطای صالحی; الهام مهدیان; زهرا شیخ الاسلامی. "فرمولاسیون‌کیک روغنی‌فراسودمند با استفاده از شیرین‌بیان و صمغ دانه‌"به"". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 2(تابستان), 1403, 15-31. doi: 10.30495/jfst.2021.1922409.1699
غلامیان, زینب, عطای صالحی, اسماعیل, مهدیان, الهام, شیخ الاسلامی, زهرا. (1403). 'فرمولاسیون‌کیک روغنی‌فراسودمند با استفاده از شیرین‌بیان و صمغ دانه‌"به"', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2(تابستان)), pp. 15-31. doi: 10.30495/jfst.2021.1922409.1699
غلامیان, زینب, عطای صالحی, اسماعیل, مهدیان, الهام, شیخ الاسلامی, زهرا. فرمولاسیون‌کیک روغنی‌فراسودمند با استفاده از شیرین‌بیان و صمغ دانه‌"به". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1403; 16(2(تابستان)): 15-31. doi: 10.30495/jfst.2021.1922409.1699


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب