عبداله زاده, ابوالقاسم, وظیفه دوست, محسن, دیدار, زهره, حداد خداپرست, محمد حسین, آرمین, محمد. (1403). بررسی‌تاثیر‌افزودن پکتین‌ و‌‌کنسانتره کشمش بر‌خصوصیات‌کمی و کیفی نان فاقد‌گلوتن حاصل از مخلوط‌آرد‌گاورس‌(Setaria italica) و آرد برنج. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2(تابستان)), 1-14. doi: 10.30495/jfst.2021.1930225.1720
ابوالقاسم عبداله زاده; محسن وظیفه دوست; زهره دیدار; محمد حسین حداد خداپرست; محمد آرمین. "بررسی‌تاثیر‌افزودن پکتین‌ و‌‌کنسانتره کشمش بر‌خصوصیات‌کمی و کیفی نان فاقد‌گلوتن حاصل از مخلوط‌آرد‌گاورس‌(Setaria italica) و آرد برنج". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 2(تابستان), 1403, 1-14. doi: 10.30495/jfst.2021.1930225.1720
عبداله زاده, ابوالقاسم, وظیفه دوست, محسن, دیدار, زهره, حداد خداپرست, محمد حسین, آرمین, محمد. (1403). 'بررسی‌تاثیر‌افزودن پکتین‌ و‌‌کنسانتره کشمش بر‌خصوصیات‌کمی و کیفی نان فاقد‌گلوتن حاصل از مخلوط‌آرد‌گاورس‌(Setaria italica) و آرد برنج', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2(تابستان)), pp. 1-14. doi: 10.30495/jfst.2021.1930225.1720
عبداله زاده, ابوالقاسم, وظیفه دوست, محسن, دیدار, زهره, حداد خداپرست, محمد حسین, آرمین, محمد. بررسی‌تاثیر‌افزودن پکتین‌ و‌‌کنسانتره کشمش بر‌خصوصیات‌کمی و کیفی نان فاقد‌گلوتن حاصل از مخلوط‌آرد‌گاورس‌(Setaria italica) و آرد برنج. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1403; 16(2(تابستان)): 1-14. doi: 10.30495/jfst.2021.1930225.1720


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب