- توحیدزاده، م.، زمردی، ش.، الهامیراد، ا. و خسروشاهیاصل، ا. 1393. تاثیرفیبر هویج در زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و کیفیت ماست میوهای زردآلوبا استفادهازروش سطح پاسخ. مجله نوآوری درعلوم و فنّاوری غذایی. سال 6، شماره1، 122- 113.
- حسنپور، ا.، ذخیره، س. و امیررضا عبادی، ا. ر. 1393. بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره غیرقطبی گیاه پنیرک (Malva sylvestis L). با استفاده از روشهای انتشار از چاهک و رقت لولهای. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی، دوره 8، شماره 4، 651-645.
- حسنپور، آ.، جوینده، ح.، حجتی، م. و ناصحی، ب. 1397. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی صمغ حاصل از برگ پنیرک (Malva Neglecta). مجله علوم غذایی و تغذیه، سال پانزدهم، شماره 2، 30- 19.
- حسنی زعفرانی، ث.، امینی فر، م. و مصلحی شاد، م.1396. بررسیارتباطمیانریزساختارو ویژگیهای تکنولوژیکیماستتولیدشدهازشیرگاوو گاومیش در طولنگهداری. مجلهمهندسی بیوسیستم ایران، دوره 48، شماره 4، 465-457.
- زمانی، ا.، الماسی، ه. و قنبرزاده، ب. 1394. تأثیر قوامدهندههایگواروکربوکسیمتیلسلولز برخواص رئولوژیکی و فیزیکی ماست میوهای قالبی. مجله مهندسی بیوسیستم ایران، دورة46، شمارة 1، 66-57.
- زمردی، ش. 1391. ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی وحسیماست میوه ایغنیشده با فیبر گندم. مجله پژوهشهای صنایع غذایی. جلد22، شماره 4، 454- 443.
- شیروانی، م.وانصاری، س.1399. غنیسازی ماست باعصارهبرگگردووبررسیخواصفیزیکوشیمیایی و حسیآن. مجله نوآوری در علوم و فناوری غذایی، دوره دوازدهم، شماره چهارم، 17-1.
- فتحی، ت، ثقه الاسلامی، م. ج.، یاری، ر. و نخعی، ف.1399.بررسیبرخی خصوصیات اکومورفولوژیکی، فنولوژیکی و فیتوشیمیایی Malva sylvestris L. دردو رویشگاه بومی منطقه فردوس و طبس. مجله علمی تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران. جلد 36، شماره 4، 608-590.
- مویدزاده، س.، خسروشاهیاصل، ا. و زمردی، ش. 1393.تاثیرآنزیم ترانسگلوتامیناز برخواصکیفیماست پروبیوتیک غنیشده با کازئینات سدیم. نوآوری در علوم و فنّاوری غذایی. سال 6، شماره 3، 96- 89.
- Adekunte, A., Tiwari, B., Cullen, P., Scannell, A. and O'Donnell, C. 2010. Effect sonication on colour, ascorbic acid and yeast inactivation in tomato juice. Food Chemistry, 122: 500-507.
- Akeem, S. A., Yerumoh, O., Leigh, O., Bamgbala, K., Okeke, G., Sokun, F. and Olayiwola, I. 2018. Physicochemical properties, colour characteristics, and sensory evaluation of full-cream cow-coconut milk yoghurts. Croatian Journal of Food Science and Technology, 10: 226-233
- 2005. Official methods for analysis Vol. II, 15th ed. Arlington, VA: Association of Official Analytical Chemists.
- Becskei, Z., Savic, M., Cirkovic, D., Rašeta, M., Puvaca, N., Pajic, M., Ðordevi, S. and Paskaš, S. 2020. Assessment of water buffalo milk and traditional milk products in a sustainable production system. Sustainability, 12: 1-13.
- Dehkordi, N. 2003. Iranian Herbal Pharmacopoeia. Tehran: Ministry of Health, 206-11 p.
- Dello Staffolo, M., Bertola, N., Martino, M. and Bevilacqua, A. 2004. Influence of dietary fiber addition on sensory and rheological properties of yogurt. International Dairy Journal, 14:263-268.
- Donkor, O. N., Nilmini, S. L. I., Stolic, P., Vasiljevic, T. and Shah, N. P. 2007. Survival and activity of selected probiotic organisms in set-type yoghurt during cold storage. International Dairy Journal, 17: 657-665.
- Garau, V., Manis, C., Scano, and Caboni, P. 2021. Compositional characteristics of Mediterranean buffalo milk and whey. Dairy, 2:469–488.
- Granato, D., Barba, F. J., Bursa ́c Kovacevic, D., Lorenzo, J. M., Cruz, A. G. and Putnik, P. 2020. Functional foods: product development, technological trends, efficacy testing, and safety. Annual Reviews Food Science and Technology, 11: 93–118.
- Han, X., Lee, F. L., Zhang, L. and Guo, M. R. 2012. Chemical composition of water buffalo milk and its low-fat symbiotic yogurt development. Functional Foods in Health and Disease, 2(4):86-106.
- Khalifa, M. and Zakaria, A. M. 2019. Physiochemical, sensory characteristics and acceptability of a new set yogurt developed from camel and goat milk mixed with buffalo milk. Advances in Animal and Veterinary Sciences, 7: 172-177.
- Khedkar C. D., Kalyankar S. D. and Deosarkar S. S. 2016. Buffalo Milk. The Encyclopedia of Food and Health, 1: 522-528.
- Lange, I., Mleko, S., Tomczyńska-Mleko, M., Polischuk, G., Janas, P. and Ozimek, L. 2020. Technology and factors influencing Greek-style yogurt a Review. Ukrainian Food Journal, 9: 7-35.
- Pathare, P. B., Opara, U. L. and Al-Said, F. A. 2013. Colour measurement and analysis in fresh and processed foods: A Review. Food Bioprocess Technology. 6: 36-60.
- Putnik, P. and Kovacevic, D. B. 2021. Sustainable Functional Food Processing. Foods, 10: 1438.
- Raju, P.N. and Pal, D. 2014. Effect of dietary fibers on physico-chemical, sensory and textural properties of misti dahi. Journal Food Science and Technology, 51: 3124–3133.
- Rhim, J., Wu, Y., Weller, C. and Schnepf, M. 1999. Physical characteristics of a composite film of soy protein isolate and propylene-glycol alginate. Journal Food Science, 64: 149-152.
- Rojas-Torres, S. A., Quintana, S. E. and García-Zapateiro, L. A. 2021. Natural yogurt stabilized with hydrocolloids from butternut squash (cucurbita moschata) seeds: effect on physicochemical, rheological properties and sensory perception. Fluids, 6: 251.1-17.
- N., Yasar, K. and Hayaloglu, A. A. 2008. Physical, chemical & flavor quality of non-fat yogurt as affected by a b-glucan hydrocolloidal composite during storage. Food Hydrocolloids, 22: 1291–1297.
- Shokery, E. S., El-Ziney, M. G., Yossef, A. H. and Mashaly, R. I. 2017. Effect of green tea and moringa leave extracts fortification on the physicochemical, rheological, sensory and antioxidant properties of set-type yoghurt. Journal of Advanced Dairy Research, 5: 179-183.
|