رضایی, راحیل, مقیمی, معصومه, امیری عقدایی, سید سهیل. (1403). بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بیسکویت بدون گلوتن برپایه آرد برنج و ذرت حاوی نشاسته مقاوم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2(تابستان)), 91-109. doi: 10.30495/jfst.2022.1929299.1717
راحیل رضایی; معصومه مقیمی; سید سهیل امیری عقدایی. "بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بیسکویت بدون گلوتن برپایه آرد برنج و ذرت حاوی نشاسته مقاوم". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 2(تابستان), 1403, 91-109. doi: 10.30495/jfst.2022.1929299.1717
رضایی, راحیل, مقیمی, معصومه, امیری عقدایی, سید سهیل. (1403). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بیسکویت بدون گلوتن برپایه آرد برنج و ذرت حاوی نشاسته مقاوم', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2(تابستان)), pp. 91-109. doi: 10.30495/jfst.2022.1929299.1717
رضایی, راحیل, مقیمی, معصومه, امیری عقدایی, سید سهیل. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بیسکویت بدون گلوتن برپایه آرد برنج و ذرت حاوی نشاسته مقاوم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1403; 16(2(تابستان)): 91-109. doi: 10.30495/jfst.2022.1929299.1717


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب