جلیلی, سحر. (1403). ارزیابی‌کیفی و بیوشیمیایی فیش فینگر تهیه شده از ماهی‌کوتر‌ساده (Sphyraena jello) در‌طول نگهداری در سردخانه (ċ۱۸-) به مدت چهار‌ماه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2(تابستان)), 125-139. doi: 10.30495/jfst.2022.1937481.1743
سحر جلیلی. "ارزیابی‌کیفی و بیوشیمیایی فیش فینگر تهیه شده از ماهی‌کوتر‌ساده (Sphyraena jello) در‌طول نگهداری در سردخانه (ċ۱۸-) به مدت چهار‌ماه". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 2(تابستان), 1403, 125-139. doi: 10.30495/jfst.2022.1937481.1743
جلیلی, سحر. (1403). 'ارزیابی‌کیفی و بیوشیمیایی فیش فینگر تهیه شده از ماهی‌کوتر‌ساده (Sphyraena jello) در‌طول نگهداری در سردخانه (ċ۱۸-) به مدت چهار‌ماه', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2(تابستان)), pp. 125-139. doi: 10.30495/jfst.2022.1937481.1743
جلیلی, سحر. ارزیابی‌کیفی و بیوشیمیایی فیش فینگر تهیه شده از ماهی‌کوتر‌ساده (Sphyraena jello) در‌طول نگهداری در سردخانه (ċ۱۸-) به مدت چهار‌ماه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1403; 16(2(تابستان)): 125-139. doi: 10.30495/jfst.2022.1937481.1743


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب