دهقان, بهاره, اسماعیل زاده کناری, رضا, رفتنی امیری, زینب. (1403). تاثیر صمغ‌های بومی‌(کتیرا، فارسی و مرو) بر پایداری نوشیدنی‌پیناکولادا بر پایه آب‌پنیر و مقایسه آن با صمغ تجاری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2(تابستان)), 175-184. doi: 10.30495/jfst.2022.1948714.1770
بهاره دهقان; رضا اسماعیل زاده کناری; زینب رفتنی امیری. "تاثیر صمغ‌های بومی‌(کتیرا، فارسی و مرو) بر پایداری نوشیدنی‌پیناکولادا بر پایه آب‌پنیر و مقایسه آن با صمغ تجاری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 2(تابستان), 1403, 175-184. doi: 10.30495/jfst.2022.1948714.1770
دهقان, بهاره, اسماعیل زاده کناری, رضا, رفتنی امیری, زینب. (1403). 'تاثیر صمغ‌های بومی‌(کتیرا، فارسی و مرو) بر پایداری نوشیدنی‌پیناکولادا بر پایه آب‌پنیر و مقایسه آن با صمغ تجاری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2(تابستان)), pp. 175-184. doi: 10.30495/jfst.2022.1948714.1770
دهقان, بهاره, اسماعیل زاده کناری, رضا, رفتنی امیری, زینب. تاثیر صمغ‌های بومی‌(کتیرا، فارسی و مرو) بر پایداری نوشیدنی‌پیناکولادا بر پایه آب‌پنیر و مقایسه آن با صمغ تجاری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1403; 16(2(تابستان)): 175-184. doi: 10.30495/jfst.2022.1948714.1770


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب