علی‌بابایی, مهشید, خواجه‌رحیمی, امیراقبال, نوروزی, بهاره. (1402). مروری بر پیشرفت‌های اخیر در کاربرد سیانوباکتری‌ها و ریزجلبک‌ها در بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری محصولات غذایی دریایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(1 (49) بهار), 1-20. doi: 10.30495/jfh.2023.1981855.1393
مهشید علی‌بابایی; امیراقبال خواجه‌رحیمی; بهاره نوروزی. "مروری بر پیشرفت‌های اخیر در کاربرد سیانوباکتری‌ها و ریزجلبک‌ها در بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری محصولات غذایی دریایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 1 (49) بهار, 1402, 1-20. doi: 10.30495/jfh.2023.1981855.1393
علی‌بابایی, مهشید, خواجه‌رحیمی, امیراقبال, نوروزی, بهاره. (1402). 'مروری بر پیشرفت‌های اخیر در کاربرد سیانوباکتری‌ها و ریزجلبک‌ها در بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری محصولات غذایی دریایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(1 (49) بهار), pp. 1-20. doi: 10.30495/jfh.2023.1981855.1393
علی‌بابایی, مهشید, خواجه‌رحیمی, امیراقبال, نوروزی, بهاره. مروری بر پیشرفت‌های اخیر در کاربرد سیانوباکتری‌ها و ریزجلبک‌ها در بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری محصولات غذایی دریایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 13(1 (49) بهار): 1-20. doi: 10.30495/jfh.2023.1981855.1393


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب