بیرانوند, میر حسن, محمدی ساعی, محسن, یاراحمدی, بهروز, قربانی, کریم, کاظمی زاده, امین. (1402). تاثیر ویتامین E و نوع چربی جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(4), 25-36. doi: 10.22034/ascij.2023.1973296.1443
میر حسن بیرانوند; محسن محمدی ساعی; بهروز یاراحمدی; کریم قربانی; امین کاظمی زاده. "تاثیر ویتامین E و نوع چربی جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 4, 1402, 25-36. doi: 10.22034/ascij.2023.1973296.1443
بیرانوند, میر حسن, محمدی ساعی, محسن, یاراحمدی, بهروز, قربانی, کریم, کاظمی زاده, امین. (1402). 'تاثیر ویتامین E و نوع چربی جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(4), pp. 25-36. doi: 10.22034/ascij.2023.1973296.1443
بیرانوند, میر حسن, محمدی ساعی, محسن, یاراحمدی, بهروز, قربانی, کریم, کاظمی زاده, امین. تاثیر ویتامین E و نوع چربی جیره بر عملکرد و صفات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(4): 25-36. doi: 10.22034/ascij.2023.1973296.1443


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب