مسلمی, مهران, امینی راد, مقداد, هدایتی فرد, مسعود. (1402). بررسی اثر پوشش دو جزئی کازئینات سدیم و عصاره گیاه مرزنجوش (Origanum majorana) بر روی چربی و شاخص‌های فساد اکسیداتیو ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(4), 67-80. doi: 10.22034/ascij.2023.1969097.1434
مهران مسلمی; مقداد امینی راد; مسعود هدایتی فرد. "بررسی اثر پوشش دو جزئی کازئینات سدیم و عصاره گیاه مرزنجوش (Origanum majorana) بر روی چربی و شاخص‌های فساد اکسیداتیو ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 4, 1402, 67-80. doi: 10.22034/ascij.2023.1969097.1434
مسلمی, مهران, امینی راد, مقداد, هدایتی فرد, مسعود. (1402). 'بررسی اثر پوشش دو جزئی کازئینات سدیم و عصاره گیاه مرزنجوش (Origanum majorana) بر روی چربی و شاخص‌های فساد اکسیداتیو ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(4), pp. 67-80. doi: 10.22034/ascij.2023.1969097.1434
مسلمی, مهران, امینی راد, مقداد, هدایتی فرد, مسعود. بررسی اثر پوشش دو جزئی کازئینات سدیم و عصاره گیاه مرزنجوش (Origanum majorana) بر روی چربی و شاخص‌های فساد اکسیداتیو ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(4): 67-80. doi: 10.22034/ascij.2023.1969097.1434


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب