ورشویی, حسین. (1401). اثر پر بیوتیک ساف‌مانان بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و میزان بقاء ماهی کوی (Koi carp). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(4), 26-45.
حسین ورشویی. "اثر پر بیوتیک ساف‌مانان بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و میزان بقاء ماهی کوی (Koi carp)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 4, 1401, 26-45.
ورشویی, حسین. (1401). 'اثر پر بیوتیک ساف‌مانان بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و میزان بقاء ماهی کوی (Koi carp)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(4), pp. 26-45.
ورشویی, حسین. اثر پر بیوتیک ساف‌مانان بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و میزان بقاء ماهی کوی (Koi carp). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 16(4): 26-45.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب