رستمی, آرش, طغیانی, مجید. (1402). تاثیر سطوح مختلف پودر آویشن باغی و نعناع بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم‌مرغ مرغ‌های بومی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(4), 177-187. doi: 10.22034/ascij.2023.1977364.1453
آرش رستمی; مجید طغیانی. "تاثیر سطوح مختلف پودر آویشن باغی و نعناع بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم‌مرغ مرغ‌های بومی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 4, 1402, 177-187. doi: 10.22034/ascij.2023.1977364.1453
رستمی, آرش, طغیانی, مجید. (1402). 'تاثیر سطوح مختلف پودر آویشن باغی و نعناع بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم‌مرغ مرغ‌های بومی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(4), pp. 177-187. doi: 10.22034/ascij.2023.1977364.1453
رستمی, آرش, طغیانی, مجید. تاثیر سطوح مختلف پودر آویشن باغی و نعناع بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم‌مرغ مرغ‌های بومی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(4): 177-187. doi: 10.22034/ascij.2023.1977364.1453


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب