مجتبوی, سیده مریم, صابرتنها, سپیده. (1402). بررسی شاخصهای کالبدی مؤثر در ایجاد حریم به عنوان عامل ارتقاءدهنده رضایتمندی مشتریان در رستوران )مقایسه تطبیقی رستوران لمنز و چوجی(. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(5), 101-121.
سیده مریم مجتبوی; سپیده صابرتنها. "بررسی شاخصهای کالبدی مؤثر در ایجاد حریم به عنوان عامل ارتقاءدهنده رضایتمندی مشتریان در رستوران )مقایسه تطبیقی رستوران لمنز و چوجی(". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 5, 1402, 101-121.
مجتبوی, سیده مریم, صابرتنها, سپیده. (1402). 'بررسی شاخصهای کالبدی مؤثر در ایجاد حریم به عنوان عامل ارتقاءدهنده رضایتمندی مشتریان در رستوران )مقایسه تطبیقی رستوران لمنز و چوجی(', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(5), pp. 101-121.
مجتبوی, سیده مریم, صابرتنها, سپیده. بررسی شاخصهای کالبدی مؤثر در ایجاد حریم به عنوان عامل ارتقاءدهنده رضایتمندی مشتریان در رستوران )مقایسه تطبیقی رستوران لمنز و چوجی(. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 2(5): 101-121.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب