تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,625 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,443,590 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,462,159 |
تعیین برخی خواص فیزیکی لیمو امانی و مدل سازی جرم بر اساس برخی مشخصه های هندسی آن | ||
مجله مهندسی زیست سامانه | ||
دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 23-35 اصل مقاله (1.54 M) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
چکیده | ||
کامبیز کثیری [1] چکیده: مشخصه های فیزیکی عامل مهمی در مدل سازی جرم میوه به شمار می آید که منجر به طراحی بهتر ماشین های درجه بندی و بسته بندی می شود. در این تحقیق برخی مشخصه های هندسی لیموترش خشک تعیین و مدل سازی جرم بر اساس مشخصه های هندسی انجام شد. نتایج نشان داد، میانگین جرم، طول، عرض، ضخامت، قطر متوسط هندسی، حجم، میانگین سطح تصویر، حجم تقریبی60/4 گرم، 85/33 میلیمتر، 06/36 میلیمتر، 62/31 میلیمتر، 64/30 میلیمتر، 24/19 سانتیمتر مکعب، 08/8 سانتیمتر مربع، 36/17 سانتیمتر مکعب بود. از بین مدلهای ابعادی مدل M=0.1122a+0.1122b+0.1172c-6.337، از مدل سطح تصویر، مدل M=0.1940 PA1+0.2648 PA2+0.2198 PA3-0.8828 و از مدل حجم، مدل M=0.212VELL+0.919 بهترین برازش را نشان دادند (در این روابط M، a، b، c، PA1، PA2، PA3 وVELL به ترتیب جرم، طول، عرض، ضخامت، سطح تصویر اول، سطح تصویر دوم، سطح تصویر سوم، حجم تخمینی بودند). نتایج تی - تست جفتی نیز دقت مدل ها را تأیید نمود. [1] - دانش آموخته کارشناسی ارشد، واحد تاکستان، دانشگاه آزاد اسلامی، تاکستان، ایران نویسنده مسؤول: gholamihasan@yahoo.com | ||
کلیدواژهها | ||
لیمو ترش خشک؛ جرم؛ مدل سازی؛ مدل جرمی؛ مشخصه های هندسی | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 3 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 19 |