قلیچ, سکینه, آریایی, پیمان, احمدی, محمد. (1402). ارزیابی‌خواص‌آنتی‌اکسیدانی و عملکردی‌پروتئین هیدرولیز‌شده حاصل از هیدرولیز‌آنزیمی‌پروتئین جوانه‌گندم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), 1-16. doi: 10.30495/jfst.2021.1940928.1757
سکینه قلیچ; پیمان آریایی; محمد احمدی. "ارزیابی‌خواص‌آنتی‌اکسیدانی و عملکردی‌پروتئین هیدرولیز‌شده حاصل از هیدرولیز‌آنزیمی‌پروتئین جوانه‌گندم". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, 1-16. doi: 10.30495/jfst.2021.1940928.1757
قلیچ, سکینه, آریایی, پیمان, احمدی, محمد. (1402). 'ارزیابی‌خواص‌آنتی‌اکسیدانی و عملکردی‌پروتئین هیدرولیز‌شده حاصل از هیدرولیز‌آنزیمی‌پروتئین جوانه‌گندم', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. 1-16. doi: 10.30495/jfst.2021.1940928.1757
قلیچ, سکینه, آریایی, پیمان, احمدی, محمد. ارزیابی‌خواص‌آنتی‌اکسیدانی و عملکردی‌پروتئین هیدرولیز‌شده حاصل از هیدرولیز‌آنزیمی‌پروتئین جوانه‌گندم. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): 1-16. doi: 10.30495/jfst.2021.1940928.1757


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب