ایزانلو, آیسان, صادقی ماهونک, علیرضا, شهیری طبرستانی, هدی, کاوه, شیما. (1402). تولید پروتئین هیدرولیز‌شده قارچ خوراکی با استفاده از آنزیم‌آلکالاز: بررسی تاثیر زمان هیدرولیز و غلظت پروتئین هیدرولیز‌شده بر قابلیت آنتی‌اکسیدانی آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), 73-87. doi: 10.30495/jfst.2022.1956962.1791
آیسان ایزانلو; علیرضا صادقی ماهونک; هدی شهیری طبرستانی; شیما کاوه. "تولید پروتئین هیدرولیز‌شده قارچ خوراکی با استفاده از آنزیم‌آلکالاز: بررسی تاثیر زمان هیدرولیز و غلظت پروتئین هیدرولیز‌شده بر قابلیت آنتی‌اکسیدانی آن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, 73-87. doi: 10.30495/jfst.2022.1956962.1791
ایزانلو, آیسان, صادقی ماهونک, علیرضا, شهیری طبرستانی, هدی, کاوه, شیما. (1402). 'تولید پروتئین هیدرولیز‌شده قارچ خوراکی با استفاده از آنزیم‌آلکالاز: بررسی تاثیر زمان هیدرولیز و غلظت پروتئین هیدرولیز‌شده بر قابلیت آنتی‌اکسیدانی آن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. 73-87. doi: 10.30495/jfst.2022.1956962.1791
ایزانلو, آیسان, صادقی ماهونک, علیرضا, شهیری طبرستانی, هدی, کاوه, شیما. تولید پروتئین هیدرولیز‌شده قارچ خوراکی با استفاده از آنزیم‌آلکالاز: بررسی تاثیر زمان هیدرولیز و غلظت پروتئین هیدرولیز‌شده بر قابلیت آنتی‌اکسیدانی آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): 73-87. doi: 10.30495/jfst.2022.1956962.1791


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب