بارانی, معصومه, شاهدی باغ خندان, محمد, فتحی, میلاد. (1402). اثر درجه برشتگی ‌نان‌ تافتون بر مقدار آکریل‌آمید و مقایسه دو روش‌آنزیم آسپاراژیناز و اسید استیک بر‌کاهش آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), 121-131. doi: 10.30495/jfst.2022.1957589.1792
معصومه بارانی; محمد شاهدی باغ خندان; میلاد فتحی. "اثر درجه برشتگی ‌نان‌ تافتون بر مقدار آکریل‌آمید و مقایسه دو روش‌آنزیم آسپاراژیناز و اسید استیک بر‌کاهش آن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, 121-131. doi: 10.30495/jfst.2022.1957589.1792
بارانی, معصومه, شاهدی باغ خندان, محمد, فتحی, میلاد. (1402). 'اثر درجه برشتگی ‌نان‌ تافتون بر مقدار آکریل‌آمید و مقایسه دو روش‌آنزیم آسپاراژیناز و اسید استیک بر‌کاهش آن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. 121-131. doi: 10.30495/jfst.2022.1957589.1792
بارانی, معصومه, شاهدی باغ خندان, محمد, فتحی, میلاد. اثر درجه برشتگی ‌نان‌ تافتون بر مقدار آکریل‌آمید و مقایسه دو روش‌آنزیم آسپاراژیناز و اسید استیک بر‌کاهش آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): 121-131. doi: 10.30495/jfst.2022.1957589.1792


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب