اقبال, غزاله, قوامی, مهرداد, قراچورلو, مریم. (1402). ترکیبات فنولی‌انگور یک پاد اکسنده طبیعی در نگهداری خصوصیات‌کیفی و پایداری اکسیداتیو روغن‌حیوانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), 41-56. doi: 10.30495/jfst.2022.1959677.1800
غزاله اقبال; مهرداد قوامی; مریم قراچورلو. "ترکیبات فنولی‌انگور یک پاد اکسنده طبیعی در نگهداری خصوصیات‌کیفی و پایداری اکسیداتیو روغن‌حیوانی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, 41-56. doi: 10.30495/jfst.2022.1959677.1800
اقبال, غزاله, قوامی, مهرداد, قراچورلو, مریم. (1402). 'ترکیبات فنولی‌انگور یک پاد اکسنده طبیعی در نگهداری خصوصیات‌کیفی و پایداری اکسیداتیو روغن‌حیوانی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. 41-56. doi: 10.30495/jfst.2022.1959677.1800
اقبال, غزاله, قوامی, مهرداد, قراچورلو, مریم. ترکیبات فنولی‌انگور یک پاد اکسنده طبیعی در نگهداری خصوصیات‌کیفی و پایداری اکسیداتیو روغن‌حیوانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): 41-56. doi: 10.30495/jfst.2022.1959677.1800


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب