اردلان, بهزاد, وزیری, محرم, مرتضوی, سید علی. (1402). ارزیابی‌فرمولاسیون پنیر پروسس‌گسترش‌پذیر با استفاده از ایزوله پروتئین نخود و پنیر لور. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), 57-65. doi: 10.30495/jfst.2022.1959034.1797
بهزاد اردلان; محرم وزیری; سید علی مرتضوی. "ارزیابی‌فرمولاسیون پنیر پروسس‌گسترش‌پذیر با استفاده از ایزوله پروتئین نخود و پنیر لور". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, 57-65. doi: 10.30495/jfst.2022.1959034.1797
اردلان, بهزاد, وزیری, محرم, مرتضوی, سید علی. (1402). 'ارزیابی‌فرمولاسیون پنیر پروسس‌گسترش‌پذیر با استفاده از ایزوله پروتئین نخود و پنیر لور', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. 57-65. doi: 10.30495/jfst.2022.1959034.1797
اردلان, بهزاد, وزیری, محرم, مرتضوی, سید علی. ارزیابی‌فرمولاسیون پنیر پروسس‌گسترش‌پذیر با استفاده از ایزوله پروتئین نخود و پنیر لور. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): 57-65. doi: 10.30495/jfst.2022.1959034.1797


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب