آزادفر, الهام, بهرامی, زهره, شریفی, مهنیا. (1402). تاثیر‌استفاده از فیبر‌رژیمی‌کنجاله زیتون در‌فرمولاسیون کیک اسفنجی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی‌آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), 75-88. doi: 10.30495/jfst.2022.1966040.1817
الهام آزادفر; زهره بهرامی; مهنیا شریفی. "تاثیر‌استفاده از فیبر‌رژیمی‌کنجاله زیتون در‌فرمولاسیون کیک اسفنجی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی‌آن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, 75-88. doi: 10.30495/jfst.2022.1966040.1817
آزادفر, الهام, بهرامی, زهره, شریفی, مهنیا. (1402). 'تاثیر‌استفاده از فیبر‌رژیمی‌کنجاله زیتون در‌فرمولاسیون کیک اسفنجی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی‌آن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. 75-88. doi: 10.30495/jfst.2022.1966040.1817
آزادفر, الهام, بهرامی, زهره, شریفی, مهنیا. تاثیر‌استفاده از فیبر‌رژیمی‌کنجاله زیتون در‌فرمولاسیون کیک اسفنجی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی‌آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): 75-88. doi: 10.30495/jfst.2022.1966040.1817


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب