گلیانی, سعید, دانائی, الهام. (1402). اثر پوشش نشاسته و تیمار آب گرم بر‌کیفیت و ماندگاری گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), 89-102. doi: 10.30495/jfst.2022.1965400.1813
سعید گلیانی; الهام دانائی. "اثر پوشش نشاسته و تیمار آب گرم بر‌کیفیت و ماندگاری گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, 89-102. doi: 10.30495/jfst.2022.1965400.1813
گلیانی, سعید, دانائی, الهام. (1402). 'اثر پوشش نشاسته و تیمار آب گرم بر‌کیفیت و ماندگاری گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. 89-102. doi: 10.30495/jfst.2022.1965400.1813
گلیانی, سعید, دانائی, الهام. اثر پوشش نشاسته و تیمار آب گرم بر‌کیفیت و ماندگاری گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): 89-102. doi: 10.30495/jfst.2022.1965400.1813


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب