عابدی, مریم, صالحی فر, مانیا, غیاثی طرزی, بابک. (1402). ارزیابی‌تأثیر سطوح مختلف مالتودکسترین و پروتئین‌آب‌پنیر تغلیظ شده بر ویژگی‌های‌کیفی‌کیک روغنی‌کم‌چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), 103-115. doi: 10.30495/jfst.2022.1965132.1812
مریم عابدی; مانیا صالحی فر; بابک غیاثی طرزی. "ارزیابی‌تأثیر سطوح مختلف مالتودکسترین و پروتئین‌آب‌پنیر تغلیظ شده بر ویژگی‌های‌کیفی‌کیک روغنی‌کم‌چرب". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, 103-115. doi: 10.30495/jfst.2022.1965132.1812
عابدی, مریم, صالحی فر, مانیا, غیاثی طرزی, بابک. (1402). 'ارزیابی‌تأثیر سطوح مختلف مالتودکسترین و پروتئین‌آب‌پنیر تغلیظ شده بر ویژگی‌های‌کیفی‌کیک روغنی‌کم‌چرب', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. 103-115. doi: 10.30495/jfst.2022.1965132.1812
عابدی, مریم, صالحی فر, مانیا, غیاثی طرزی, بابک. ارزیابی‌تأثیر سطوح مختلف مالتودکسترین و پروتئین‌آب‌پنیر تغلیظ شده بر ویژگی‌های‌کیفی‌کیک روغنی‌کم‌چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): 103-115. doi: 10.30495/jfst.2022.1965132.1812


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب