نعیمی, آنیتا, صداقتی, مرجانه, مورکی, نرگس. (1402). بررسی‌خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی وحسی‌دوغ پروبیوتیک حاوی جلبک گراسیلاریا سالیکورنیا (Grassillaria Salicornia). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), 117-129. doi: 10.30495/jfst.2022.1966938.1819
آنیتا نعیمی; مرجانه صداقتی; نرگس مورکی. "بررسی‌خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی وحسی‌دوغ پروبیوتیک حاوی جلبک گراسیلاریا سالیکورنیا (Grassillaria Salicornia)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, 117-129. doi: 10.30495/jfst.2022.1966938.1819
نعیمی, آنیتا, صداقتی, مرجانه, مورکی, نرگس. (1402). 'بررسی‌خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی وحسی‌دوغ پروبیوتیک حاوی جلبک گراسیلاریا سالیکورنیا (Grassillaria Salicornia)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. 117-129. doi: 10.30495/jfst.2022.1966938.1819
نعیمی, آنیتا, صداقتی, مرجانه, مورکی, نرگس. بررسی‌خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی وحسی‌دوغ پروبیوتیک حاوی جلبک گراسیلاریا سالیکورنیا (Grassillaria Salicornia). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): 117-129. doi: 10.30495/jfst.2022.1966938.1819


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب