احدی, فرحان, جوادی, افشین, جعفری زاده مالمیری, هدی, انرجان, نویده, میرزائی, حمید. (1402). تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روش‌خشک‌کردن انجمادی و ارزیابی‌خواص فیزیکی- شیمیایی‌آن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), 1-10. doi: 10.30495/jfst.2023.1973945.1836
فرحان احدی; افشین جوادی; هدی جعفری زاده مالمیری; نویده انرجان; حمید میرزائی. "تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روش‌خشک‌کردن انجمادی و ارزیابی‌خواص فیزیکی- شیمیایی‌آن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, 1-10. doi: 10.30495/jfst.2023.1973945.1836
احدی, فرحان, جوادی, افشین, جعفری زاده مالمیری, هدی, انرجان, نویده, میرزائی, حمید. (1402). 'تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روش‌خشک‌کردن انجمادی و ارزیابی‌خواص فیزیکی- شیمیایی‌آن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. 1-10. doi: 10.30495/jfst.2023.1973945.1836
احدی, فرحان, جوادی, افشین, جعفری زاده مالمیری, هدی, انرجان, نویده, میرزائی, حمید. تولید نانوامولسیون عصاره هیدروالکلی بره موم به روش‌خشک‌کردن انجمادی و ارزیابی‌خواص فیزیکی- شیمیایی‌آن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): 1-10. doi: 10.30495/jfst.2023.1973945.1836


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب