قربانی, مجتبی, خادمی شورمستی, داریوش, فهیم دژبان, یاسمن. (1402). اثر پوشش ‌مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), 1-12. doi: 10.30495/qafj.2023.1989150.1079
مجتبی قربانی; داریوش خادمی شورمستی; یاسمن فهیم دژبان. "اثر پوشش ‌مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 1, 1402, 1-12. doi: 10.30495/qafj.2023.1989150.1079
قربانی, مجتبی, خادمی شورمستی, داریوش, فهیم دژبان, یاسمن. (1402). 'اثر پوشش ‌مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), pp. 1-12. doi: 10.30495/qafj.2023.1989150.1079
قربانی, مجتبی, خادمی شورمستی, داریوش, فهیم دژبان, یاسمن. اثر پوشش ‌مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 3(1): 1-12. doi: 10.30495/qafj.2023.1989150.1079


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب