غلامرضایی, ثنا, رحمن, علیرضا. (1402). اثرآنتی اکسیدان های سزامول و پروپیل گالات بر اکسیداسیون لیپیدها در سوسیس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), 63-75. doi: 10.30495/qafj.2023.1990400.1080
ثنا غلامرضایی; علیرضا رحمن. "اثرآنتی اکسیدان های سزامول و پروپیل گالات بر اکسیداسیون لیپیدها در سوسیس". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 1, 1402, 63-75. doi: 10.30495/qafj.2023.1990400.1080
غلامرضایی, ثنا, رحمن, علیرضا. (1402). 'اثرآنتی اکسیدان های سزامول و پروپیل گالات بر اکسیداسیون لیپیدها در سوسیس', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), pp. 63-75. doi: 10.30495/qafj.2023.1990400.1080
غلامرضایی, ثنا, رحمن, علیرضا. اثرآنتی اکسیدان های سزامول و پروپیل گالات بر اکسیداسیون لیپیدها در سوسیس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 3(1): 63-75. doi: 10.30495/qafj.2023.1990400.1080


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب