Mahdavian, Kobra. (1402). Effect of calcium chloride and salicylic acid on antioxidative responses of lentils (Lens culinaris Medik.) under salt stress. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(2), 4541-4554. doi: 10.30495/ijpp.2023.704670
Kobra Mahdavian. "Effect of calcium chloride and salicylic acid on antioxidative responses of lentils (Lens culinaris Medik.) under salt stress". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 2, 1402, 4541-4554. doi: 10.30495/ijpp.2023.704670
Mahdavian, Kobra. (1402). 'Effect of calcium chloride and salicylic acid on antioxidative responses of lentils (Lens culinaris Medik.) under salt stress', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(2), pp. 4541-4554. doi: 10.30495/ijpp.2023.704670
Mahdavian, Kobra. Effect of calcium chloride and salicylic acid on antioxidative responses of lentils (Lens culinaris Medik.) under salt stress. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 13(2): 4541-4554. doi: 10.30495/ijpp.2023.704670


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب