دلفانی, ساحل, شهبازی, حسین رضا, محمدی, فروغ. (1402). اثر سطوح مختلف عصاره درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 18(2), 75-86.
ساحل دلفانی; حسین رضا شهبازی; فروغ محمدی. "اثر سطوح مختلف عصاره درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 18, 2, 1402, 75-86.
دلفانی, ساحل, شهبازی, حسین رضا, محمدی, فروغ. (1402). 'اثر سطوح مختلف عصاره درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 18(2), pp. 75-86.
دلفانی, ساحل, شهبازی, حسین رضا, محمدی, فروغ. اثر سطوح مختلف عصاره درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 18(2): 75-86.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب