کمالی اردکانی, علی اکبر, عابدی اردکانی, فریبا. (1400). بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(3), 213-222.
علی اکبر کمالی اردکانی; فریبا عابدی اردکانی. "بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 3, 1400, 213-222.
کمالی اردکانی, علی اکبر, عابدی اردکانی, فریبا. (1400). 'بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(3), pp. 213-222.
کمالی اردکانی, علی اکبر, عابدی اردکانی, فریبا. بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 1(3): 213-222.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب