| تعداد نشریات | 418 |
| تعداد شمارهها | 10,013 |
| تعداد مقالات | 83,708 |
| تعداد مشاهده مقاله | 79,557,411 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,266,905 |
غذای پایدار، محور اصلی توسعه | ||
| مجله فرآوری و ایمنی مواد غذایی | ||
| دوره 1، شماره 3، آذر 1400، صفحه 281-290 اصل مقاله (351.25 K) | ||
| نویسندگان | ||
| سمیه فرهنگ هولیقی* ؛ فاطمه حیدری دالنجان؛ آیلین بهداشتی خسروشاهی | ||
| دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق | ||
| چکیده | ||
| ایمن بودن مواد غذایی یکی از بزرگترین مسائل عمومی است که موردتوجه بسیاری از کارشناسان در سراسر جهان قرارگرفته است. خطرات میکروبیولوژی، شیمیایی و فیزیکی میتواند منجر به ایجاد مشکلاتی در حیطه امنیت مواد غذایی شود. بهمنظور مقابله با این دسته از مشکلات و حفاظت از سلامت مصرفکننده، روشهای تشخیصی سریع، مطمئن و قابلاستقرار میدانی با الزامات مختلف موردنیاز است. یکی از اقدامات ضروری برای پیشگیری از ایجاد آن و تضمین ایمنی مواد غذایی است. عوامل مؤثر بر تأثیر تغذیه بهینه و مثبت شامل استفاده از مداخلات چندجزیی و رویکردهای حساس به جنسیت و مشارکتی است که همهی زمینهها را در نظر میگیرد. از یکسو، به دلیل بیماریهای منتقلِ از مواد غذایی به بشر و ایجاد اختلال در سلامت انسان، توانایی تشخیص وجود آلودگی در مواد غذایی و آب (سالم از ناسالم) از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. | ||
| کلیدواژهها | ||
| کلمات کلیدی: ایمنی مواد غذایی؛ امنیت مواد غذایی؛ کشاورزی؛ نوآوری؛ آب | ||
| مراجع | ||
|
| ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 44 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 92 |
||