کاظمی زاده, امین, میرزاده, خلیل, آقایی, علی, انصاری پیرسرائی, زربخت. (1402). تاثیر روغن کتان و پودر زنجبیل بر عملکرد تولیدی و پروفایل اسیدچرب زرده تخم‌مرغ در مرغ مادر گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(1), 31-44. doi: 10.22034/ascij.2023.1972554.1441
امین کاظمی زاده; خلیل میرزاده; علی آقایی; زربخت انصاری پیرسرائی. "تاثیر روغن کتان و پودر زنجبیل بر عملکرد تولیدی و پروفایل اسیدچرب زرده تخم‌مرغ در مرغ مادر گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 1, 1402, 31-44. doi: 10.22034/ascij.2023.1972554.1441
کاظمی زاده, امین, میرزاده, خلیل, آقایی, علی, انصاری پیرسرائی, زربخت. (1402). 'تاثیر روغن کتان و پودر زنجبیل بر عملکرد تولیدی و پروفایل اسیدچرب زرده تخم‌مرغ در مرغ مادر گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(1), pp. 31-44. doi: 10.22034/ascij.2023.1972554.1441
کاظمی زاده, امین, میرزاده, خلیل, آقایی, علی, انصاری پیرسرائی, زربخت. تاثیر روغن کتان و پودر زنجبیل بر عملکرد تولیدی و پروفایل اسیدچرب زرده تخم‌مرغ در مرغ مادر گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 16(1): 31-44. doi: 10.22034/ascij.2023.1972554.1441


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب