تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,623 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,416,488 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,445,032 |
مروری بر عوامل موثر بر ویژگیهای بافت و رئولوژی خمیر نان جهت ارتقا امنیت غذایی | ||
مجله فرآوری و ایمنی مواد غذایی | ||
دوره 3، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 1-10 اصل مقاله (308.61 K) | ||
نویسندگان | ||
آسیه حسن زاده1؛ زهرا صالحی* 2 | ||
1استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، مؤسسه آموزش عالی بصیر، آبیک، | ||
2موسسه آموزش عالی بصیر | ||
چکیده | ||
امنیت غذایی زیربنای توسعه اقتصادی، سیاسی و اجتماعی جوامع بشری میباشد. گندم یک کالای استراتژیک بوده لذا توجه و دقت در کیفیت و فرآوری این محصول خصوصا در عرصه تولید آرد و نان بسیار حائز اهمیت است. یکی از مهمترین راهکارها جهت ارتقاء امنیت غذایی، حفظ کیفیت نان می باشد. یکی از فاکتورهای اساسی و موثر بر کیفیت نان، ویژگیهای رئولوژیکی خمیر است. برای بررسی ویژگیهای رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم از روشهای متداولی استفاده میشود. کیفیت و کمیت محصولات صنایع پخت وابسته به میزان پارامترهای اندازهگیری شده در آزمونهای رئولوژی است که این خود در ارتباط با مواد اولیه موجود در فرمولاسیون خمیر میباشد. در این تحقیق به بررسی برخی از مهمترین عوامل تاثیرگذار بر بافت و رئولوژی خمیر نان از جمله نوع آرد، درجه استحصال آرد، افزودن صمغها، آنزیمها و ... میپردازیم. | ||
کلیدواژهها | ||
رئولوژی؛ خمیر؛ نان؛ درجه استحصال آرد؛ هیدروکلوئید | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 93 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 134 |