حسن زاده, آسیه, صالحی, زهرا. (1402). مروری بر عوامل موثر بر ویژگی‌های بافت و رئولوژی خمیر نان جهت ارتقا امنیت غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), 1-10.
آسیه حسن زاده; زهرا صالحی. "مروری بر عوامل موثر بر ویژگی‌های بافت و رئولوژی خمیر نان جهت ارتقا امنیت غذایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 1, 1402, 1-10.
حسن زاده, آسیه, صالحی, زهرا. (1402). 'مروری بر عوامل موثر بر ویژگی‌های بافت و رئولوژی خمیر نان جهت ارتقا امنیت غذایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), pp. 1-10.
حسن زاده, آسیه, صالحی, زهرا. مروری بر عوامل موثر بر ویژگی‌های بافت و رئولوژی خمیر نان جهت ارتقا امنیت غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 3(1): 1-10.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب