بهروز, داود, اسحاقی, محمد رضا, خورشید پور, بیژن. (1402). اثر جایگزینی زایلیتول و شربت فروکتوز به جای ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مربای سیب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), 65-90.
داود بهروز; محمد رضا اسحاقی; بیژن خورشید پور. "اثر جایگزینی زایلیتول و شربت فروکتوز به جای ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مربای سیب". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 1, 1402, 65-90.
بهروز, داود, اسحاقی, محمد رضا, خورشید پور, بیژن. (1402). 'اثر جایگزینی زایلیتول و شربت فروکتوز به جای ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مربای سیب', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), pp. 65-90.
بهروز, داود, اسحاقی, محمد رضا, خورشید پور, بیژن. اثر جایگزینی زایلیتول و شربت فروکتوز به جای ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مربای سیب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 3(1): 65-90.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب