یحیایی صوفیانی, زهره, میلانی, محسن. (1401). استخراج ژلاتین از پای مرغ و کاربرد آن در صنایع غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), 169-180.
زهره یحیایی صوفیانی; محسن میلانی. "استخراج ژلاتین از پای مرغ و کاربرد آن در صنایع غذایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 3, 1401, 169-180.
یحیایی صوفیانی, زهره, میلانی, محسن. (1401). 'استخراج ژلاتین از پای مرغ و کاربرد آن در صنایع غذایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), pp. 169-180.
یحیایی صوفیانی, زهره, میلانی, محسن. استخراج ژلاتین از پای مرغ و کاربرد آن در صنایع غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 2(3): 169-180.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب