شهبازی, شراره. (1401). ویژگی‌های حسی پنیر پرو بیوتیک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), 197-212.
شراره شهبازی. "ویژگی‌های حسی پنیر پرو بیوتیک". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 3, 1401, 197-212.
شهبازی, شراره. (1401). 'ویژگی‌های حسی پنیر پرو بیوتیک', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), pp. 197-212.
شهبازی, شراره. ویژگی‌های حسی پنیر پرو بیوتیک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 2(3): 197-212.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب