تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,209 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,881 |
ویژگیهای حسی پنیر پرو بیوتیک | ||
مجله فرآوری و ایمنی مواد غذایی | ||
دوره 2، شماره 3، آذر 1401، صفحه 197-212 اصل مقاله (822.84 K) | ||
نویسنده | ||
شراره شهبازی* | ||
دانشگاه فنی و حرفه ای تهران, دانشکده ولیعصر دانشگاه | ||
چکیده | ||
پنیر بستر بسیار مناسبی برای میکروارگانیسمهای پروبیوتیک میباشد تا آنها را به داخل روده هدایت کند. علاوه بر آن انواع مختلفی از پنیر در سراسر جهان تولید میشوند. مصرف پنیر توسط اکثریت مردم علاوه بر دارا بودن ارزش تغذیهای برای آنها، باعث افزایش در خواست بازار برای پنیر پروبیوتیک میشود. پروبیوتیکها اغلب در محصولات غذایی در یک سطح استاندارد تا زمان مصرف زنده میمانند بدون اینکه در خصوصیات حسی آن ماده تغییری حاصل شود. در رابطه با اینکه پروبیوتیکها میتوانند اثر گذار باشند بر روی طعم، بافت و ظاهر محصولات لبنی، خصوصیات حسی لبنیات مورد مطالعات متعددی قرار گرفته است. در این مقاله ویژگیهای حسی پنیری را که توسط پروبیوتیکها تولید میشود، مورد بررسی قرار گرفت. | ||
کلیدواژهها | ||
پنیر پروبیوتیک؛ میکروارگانیسمها؛ محصولات لبنی؛ فراسودمند | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 33 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 41 |