تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,004 |
تعداد مقالات | 83,629 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,547,982 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,628,222 |
مدل سازی ریاضی کاهش رطوبت رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک | ||
مجله فرآوری و ایمنی مواد غذایی | ||
دوره 2، شماره 3، آذر 1401، صفحه 235-248 اصل مقاله (471.87 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسنده | ||
مهدی ترکیان بلداجی* | ||
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا | ||
چکیده | ||
گرمایش اهمی یک روش جدید در فرآوری محصولات کشاورزی میباشد که با عبور جریان متناوب از میان ماده غذایی تولید گرما در داخل آن نموده و باعث گرم شدن آن میشود. در این مقاله به مدل سازی ریاضی گرمایش اهمیک رب گوجه فرنگی تحت چهار گرادیان ولتاژ 5، 7، 9 و V/cm11 پرداخت شده است. الکترود به کار رفته در این تحقیق از نوع استیل زنگ نزن می باشد. نتایج نشان داد که در همه گرادیانهای ولتاژی با توجه به مدلسازی انجام شده و بررسی نتایج مدل هندرسون و پیج بهترین مدلهای ارزیابی شده برای سنتیک کاهش رطوبت رب گوجه فرنگی تحت سیستم گرمایش اهمی می باشند. و با توجه به ضریب R2 مدل پیج میتوان از این مدل جهت مدل سازی سنیتک خشک کردن رب گوجه فرنگی نحت فرایند گرمایش اهمیک استفاده کرد. | ||
کلیدواژهها | ||
رب گوجه فرنگی؛ گرمایش اهمیک؛ مدل سازی ریاضی | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 27 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 33 |