ترکیان بلداجی, مهدی. (1401). مدل سازی ریاضی کاهش رطوبت رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), 235-248.
مهدی ترکیان بلداجی. "مدل سازی ریاضی کاهش رطوبت رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 3, 1401, 235-248.
ترکیان بلداجی, مهدی. (1401). 'مدل سازی ریاضی کاهش رطوبت رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(3), pp. 235-248.
ترکیان بلداجی, مهدی. مدل سازی ریاضی کاهش رطوبت رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 2(3): 235-248.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب