تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,271 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,843,907 |
اثر گرادیان ولتاژ بر هدایت الکتریکی رب گوجه فرنگی تحت گرمایش اهمیک | ||
مجله فرآوری و ایمنی مواد غذایی | ||
دوره 2، شماره 4، اسفند 1401، صفحه 269-280 اصل مقاله (485.58 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسنده | ||
مهدی ترکیان بلداجی* | ||
استادیار گروه مکانیک، دانشکده علوم پایه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک، ورامین، ایران | ||
چکیده | ||
گرمایش اهمی روشی نوین در فرآوری محصولات کشاورزی میباشد که با عبور جریان متناوب از میان ماده غذایی تولید گرما در داخل محصول نموده و باعث گرم شدن آن میشود. هدایت الکتریکی محصول غذایی یکی از عوامل تاثیر گذار در راندمان این سیستم می باشد. در این مقاله به بررسی اثر گرادیان ولتاژ بر هدایت الکتریکی رب گوجه فرنگی در فرآوری به روش گرمایش اهمیک پرداخته می شود. به این منظور چهار گرادیان ولتاژ 5، 7، 9 و V/cm11 در نظر گرفته شد. الکترود به کار رفته در این تحقیق از نوع استیل زنگ نزن و غلظت نمک طعام 2% وزنی می باشد. نتایج نشان داد اثر گرادیان ولتاژ بر شیب هدایت الکتریکی در سطح احتمال 1% معنی دار می باشد و با افزایش دما و گذشت زمان هدایت الکتریکی افزایش می یابد هرچند با افزایش گرادیان ولتاژ هدایت الکتریکی کاهش یافت. | ||
کلیدواژهها | ||
رب گوجه فرنگی؛ گرادیان ولتاژ؛ گرمایش اهمی؛ هدایت الکتریکی | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 31 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 52 |