حسینی, مروا, پوراحمد, رضوان. (1401). ویژگی‌ها و کاربرد دوغ کره در صنایع غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(4), 281-290.
مروا حسینی; رضوان پوراحمد. "ویژگی‌ها و کاربرد دوغ کره در صنایع غذایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 4, 1401, 281-290.
حسینی, مروا, پوراحمد, رضوان. (1401). 'ویژگی‌ها و کاربرد دوغ کره در صنایع غذایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(4), pp. 281-290.
حسینی, مروا, پوراحمد, رضوان. ویژگی‌ها و کاربرد دوغ کره در صنایع غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 2(4): 281-290.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب