قناعت پیشه, نجیبه, کشاورز, موسی, میر, حامد. (1402). ارزیابی اثر مهارکنندگی عصاره‌های خیار دریایی (Holothuria parva) بر آنزیم آلفا آمیلاز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2), 57-70. doi: 10.22034/ascij.2023.1989599.1501
نجیبه قناعت پیشه; موسی کشاورز; حامد میر. "ارزیابی اثر مهارکنندگی عصاره‌های خیار دریایی (Holothuria parva) بر آنزیم آلفا آمیلاز". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 2, 1402, 57-70. doi: 10.22034/ascij.2023.1989599.1501
قناعت پیشه, نجیبه, کشاورز, موسی, میر, حامد. (1402). 'ارزیابی اثر مهارکنندگی عصاره‌های خیار دریایی (Holothuria parva) بر آنزیم آلفا آمیلاز', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2), pp. 57-70. doi: 10.22034/ascij.2023.1989599.1501
قناعت پیشه, نجیبه, کشاورز, موسی, میر, حامد. ارزیابی اثر مهارکنندگی عصاره‌های خیار دریایی (Holothuria parva) بر آنزیم آلفا آمیلاز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 16(2): 57-70. doi: 10.22034/ascij.2023.1989599.1501


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب