محمدی ساعی, محسن, لطف الهیان, هوشنگ, مهرابی, فرزانه, یاراحمدی, بهروز, چگنی, علیرضا, کاظمی زاده, امین. (1402). تأثیر سطوح مختلف جلبک Chromochloris zofingiensis بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2), 133-145. doi: 10.22034/ascij.2023.1967151.1423
محسن محمدی ساعی; هوشنگ لطف الهیان; فرزانه مهرابی; بهروز یاراحمدی; علیرضا چگنی; امین کاظمی زاده. "تأثیر سطوح مختلف جلبک Chromochloris zofingiensis بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 2, 1402, 133-145. doi: 10.22034/ascij.2023.1967151.1423
محمدی ساعی, محسن, لطف الهیان, هوشنگ, مهرابی, فرزانه, یاراحمدی, بهروز, چگنی, علیرضا, کاظمی زاده, امین. (1402). 'تأثیر سطوح مختلف جلبک Chromochloris zofingiensis بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2), pp. 133-145. doi: 10.22034/ascij.2023.1967151.1423
محمدی ساعی, محسن, لطف الهیان, هوشنگ, مهرابی, فرزانه, یاراحمدی, بهروز, چگنی, علیرضا, کاظمی زاده, امین. تأثیر سطوح مختلف جلبک Chromochloris zofingiensis بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 16(2): 133-145. doi: 10.22034/ascij.2023.1967151.1423


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب