مختارپور بزمین آبادی, امیر, ذاکرین, عبدالرسول, بهروزنام, بهنام, ابوطالبی جهرمی, عبدالحسین, محمدی جهرمی, سیدعبدالحسین. (1402). اثر کیتوزان و سالیسیلیک اسید به همراه عصاره پنیرک و آلوئه‌ورا بر شاخص‌های کیفی و کمی نارنگی اُنشو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(3), 16-27. doi: 10.30495/sarj.2023.1999824.1162
امیر مختارپور بزمین آبادی; عبدالرسول ذاکرین; بهنام بهروزنام; عبدالحسین ابوطالبی جهرمی; سیدعبدالحسین محمدی جهرمی. "اثر کیتوزان و سالیسیلیک اسید به همراه عصاره پنیرک و آلوئه‌ورا بر شاخص‌های کیفی و کمی نارنگی اُنشو". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 3, 1402, 16-27. doi: 10.30495/sarj.2023.1999824.1162
مختارپور بزمین آبادی, امیر, ذاکرین, عبدالرسول, بهروزنام, بهنام, ابوطالبی جهرمی, عبدالحسین, محمدی جهرمی, سیدعبدالحسین. (1402). 'اثر کیتوزان و سالیسیلیک اسید به همراه عصاره پنیرک و آلوئه‌ورا بر شاخص‌های کیفی و کمی نارنگی اُنشو', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(3), pp. 16-27. doi: 10.30495/sarj.2023.1999824.1162
مختارپور بزمین آبادی, امیر, ذاکرین, عبدالرسول, بهروزنام, بهنام, ابوطالبی جهرمی, عبدالحسین, محمدی جهرمی, سیدعبدالحسین. اثر کیتوزان و سالیسیلیک اسید به همراه عصاره پنیرک و آلوئه‌ورا بر شاخص‌های کیفی و کمی نارنگی اُنشو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 3(3): 16-27. doi: 10.30495/sarj.2023.1999824.1162


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب