حسینی, غزاله السادات, شریفی سلطانی, مهدی, آریایی, پیمان. (1402). مطالعه تاثیرات عصاره اولتراسونیک دانه آنیسون به همراه پوشش آلژینات بر کیفیت و ماندگاری فیله گوشت. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/jfst.2023.1971080.1827
غزاله السادات حسینی; مهدی شریفی سلطانی; پیمان آریایی. "مطالعه تاثیرات عصاره اولتراسونیک دانه آنیسون به همراه پوشش آلژینات بر کیفیت و ماندگاری فیله گوشت". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, -. doi: 10.30495/jfst.2023.1971080.1827
حسینی, غزاله السادات, شریفی سلطانی, مهدی, آریایی, پیمان. (1402). 'مطالعه تاثیرات عصاره اولتراسونیک دانه آنیسون به همراه پوشش آلژینات بر کیفیت و ماندگاری فیله گوشت', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/jfst.2023.1971080.1827
حسینی, غزاله السادات, شریفی سلطانی, مهدی, آریایی, پیمان. مطالعه تاثیرات عصاره اولتراسونیک دانه آنیسون به همراه پوشش آلژینات بر کیفیت و ماندگاری فیله گوشت. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): -. doi: 10.30495/jfst.2023.1971080.1827


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب