آریایی, پیمان, قنبری نیا, شبنم, صفری, رضا, نجفیان, لیلا. (1402). تاثیر پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و کیفی همبرگر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/jfst.2022.1939485.1752
پیمان آریایی; شبنم قنبری نیا; رضا صفری; لیلا نجفیان. "تاثیر پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و کیفی همبرگر". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, -. doi: 10.30495/jfst.2022.1939485.1752
آریایی, پیمان, قنبری نیا, شبنم, صفری, رضا, نجفیان, لیلا. (1402). 'تاثیر پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و کیفی همبرگر', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/jfst.2022.1939485.1752
آریایی, پیمان, قنبری نیا, شبنم, صفری, رضا, نجفیان, لیلا. تاثیر پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی و کیفی همبرگر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): -. doi: 10.30495/jfst.2022.1939485.1752


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب