جعفریان, سارا, نصیرمسلم, نفیسه, روزبه نصیرائی, لیلا, یوسف پور, مریم. (1402). ارزیابی ویژگی‌های کیفی و حسی پاستیل گیاهی بر پایه پکتین و عصاره چای‌ترش (Hibiscus sabdariffa L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/jfst.2023.1978269.1853
سارا جعفریان; نفیسه نصیرمسلم; لیلا روزبه نصیرائی; مریم یوسف پور. "ارزیابی ویژگی‌های کیفی و حسی پاستیل گیاهی بر پایه پکتین و عصاره چای‌ترش (Hibiscus sabdariffa L.)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, -. doi: 10.30495/jfst.2023.1978269.1853
جعفریان, سارا, نصیرمسلم, نفیسه, روزبه نصیرائی, لیلا, یوسف پور, مریم. (1402). 'ارزیابی ویژگی‌های کیفی و حسی پاستیل گیاهی بر پایه پکتین و عصاره چای‌ترش (Hibiscus sabdariffa L.)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/jfst.2023.1978269.1853
جعفریان, سارا, نصیرمسلم, نفیسه, روزبه نصیرائی, لیلا, یوسف پور, مریم. ارزیابی ویژگی‌های کیفی و حسی پاستیل گیاهی بر پایه پکتین و عصاره چای‌ترش (Hibiscus sabdariffa L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): -. doi: 10.30495/jfst.2023.1978269.1853


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب