آقاجانی فشارکی, محمدرضا, اسدالهی, سیمین, اسدی, غلامحسن. (1402). بهینه سازی تولید ماست فراسودمند کم چرب با استفاده از پروتئین های هیدرولیز شده شاه بلوط و ارزیابی خواص رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/jfst.2023.1974532.1837
محمدرضا آقاجانی فشارکی; سیمین اسدالهی; غلامحسن اسدی. "بهینه سازی تولید ماست فراسودمند کم چرب با استفاده از پروتئین های هیدرولیز شده شاه بلوط و ارزیابی خواص رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, -. doi: 10.30495/jfst.2023.1974532.1837
آقاجانی فشارکی, محمدرضا, اسدالهی, سیمین, اسدی, غلامحسن. (1402). 'بهینه سازی تولید ماست فراسودمند کم چرب با استفاده از پروتئین های هیدرولیز شده شاه بلوط و ارزیابی خواص رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/jfst.2023.1974532.1837
آقاجانی فشارکی, محمدرضا, اسدالهی, سیمین, اسدی, غلامحسن. بهینه سازی تولید ماست فراسودمند کم چرب با استفاده از پروتئین های هیدرولیز شده شاه بلوط و ارزیابی خواص رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): -. doi: 10.30495/jfst.2023.1974532.1837


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب