مصلایی, آبرادات, مظاهری اسدی, مهناز. (1402). تأثیر غلظت‌های مختلف نمک و اسید لاکتیک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زیتون رقم زرد (روش تخمیر طبیعی). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/jfst.2023.1960443.1806
آبرادات مصلایی; مهناز مظاهری اسدی. "تأثیر غلظت‌های مختلف نمک و اسید لاکتیک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زیتون رقم زرد (روش تخمیر طبیعی)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, -. doi: 10.30495/jfst.2023.1960443.1806
مصلایی, آبرادات, مظاهری اسدی, مهناز. (1402). 'تأثیر غلظت‌های مختلف نمک و اسید لاکتیک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زیتون رقم زرد (روش تخمیر طبیعی)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/jfst.2023.1960443.1806
مصلایی, آبرادات, مظاهری اسدی, مهناز. تأثیر غلظت‌های مختلف نمک و اسید لاکتیک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زیتون رقم زرد (روش تخمیر طبیعی). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): -. doi: 10.30495/jfst.2023.1960443.1806


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب