سید قوامی, سید حسین, بیاتی کلیمانی, آرمان. (1402). اثر ماندگاری پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/نانو امولسیون اسانس روغنی گلپر بر ماندگاری گوشت چرخ کرده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/jfst.2023.1990054.1871
سید حسین سید قوامی; آرمان بیاتی کلیمانی. "اثر ماندگاری پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/نانو امولسیون اسانس روغنی گلپر بر ماندگاری گوشت چرخ کرده". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, -. doi: 10.30495/jfst.2023.1990054.1871
سید قوامی, سید حسین, بیاتی کلیمانی, آرمان. (1402). 'اثر ماندگاری پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/نانو امولسیون اسانس روغنی گلپر بر ماندگاری گوشت چرخ کرده', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/jfst.2023.1990054.1871
سید قوامی, سید حسین, بیاتی کلیمانی, آرمان. اثر ماندگاری پوشش خوراکی زیست فعال ژلاتین/نانو امولسیون اسانس روغنی گلپر بر ماندگاری گوشت چرخ کرده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): -. doi: 10.30495/jfst.2023.1990054.1871


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب