طاعتی, رضا, سیف زاده, مینا, بلندرفتار, پرستو. (1402). بررسی اثرات خشک‌کردن روی ویژگی‌های شیمیایی، حسی، میکروبی، فراسودمندی و ارزش غذایی کنستانتره پروتئین ماهی سیم (Abramis brama). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/jfst.2023.1990797.1874
رضا طاعتی; مینا سیف زاده; پرستو بلندرفتار. "بررسی اثرات خشک‌کردن روی ویژگی‌های شیمیایی، حسی، میکروبی، فراسودمندی و ارزش غذایی کنستانتره پروتئین ماهی سیم (Abramis brama)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, -. doi: 10.30495/jfst.2023.1990797.1874
طاعتی, رضا, سیف زاده, مینا, بلندرفتار, پرستو. (1402). 'بررسی اثرات خشک‌کردن روی ویژگی‌های شیمیایی، حسی، میکروبی، فراسودمندی و ارزش غذایی کنستانتره پروتئین ماهی سیم (Abramis brama)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/jfst.2023.1990797.1874
طاعتی, رضا, سیف زاده, مینا, بلندرفتار, پرستو. بررسی اثرات خشک‌کردن روی ویژگی‌های شیمیایی، حسی، میکروبی، فراسودمندی و ارزش غذایی کنستانتره پروتئین ماهی سیم (Abramis brama). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): -. doi: 10.30495/jfst.2023.1990797.1874


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب