فرجی, مهتاب, شریفی سلطانی, مهدی, آریایی, پیمان. (1402). مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف عصاره زنیان بر ماندگاری سوسیس مرغ تخمیری پروبیوتیک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/jfst.2023.1954889.1785
مهتاب فرجی; مهدی شریفی سلطانی; پیمان آریایی. "مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف عصاره زنیان بر ماندگاری سوسیس مرغ تخمیری پروبیوتیک". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1402, -. doi: 10.30495/jfst.2023.1954889.1785
فرجی, مهتاب, شریفی سلطانی, مهدی, آریایی, پیمان. (1402). 'مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف عصاره زنیان بر ماندگاری سوسیس مرغ تخمیری پروبیوتیک', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/jfst.2023.1954889.1785
فرجی, مهتاب, شریفی سلطانی, مهدی, آریایی, پیمان. مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف عصاره زنیان بر ماندگاری سوسیس مرغ تخمیری پروبیوتیک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; (): -. doi: 10.30495/jfst.2023.1954889.1785


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب